ВЕЛИКО ХОДОЧАШЋЕ НА ЕГИНУ И СВЕТИЊЕ ГРЧКЕ

01.11.- 06.11.2019

6 дана – 4 ноћења

01.11.2019. године – Петак

Састанак учесника путовања у Ваљеву испред Нисове пумпе I у Градцу у 03.30 сати, полазак у 04.00 сати. Полазак из Београда у 06.00 сати код цркве Вазнесењске (ул. Адмирала Гепрата бр. 19) . Путовање ка Грчкој уз краће паузе ради одмора и царинских фомалности. Долазак у Солун, обилазак цркве Св. Димитрија. Смештај у хотелу. Слободно време. Ноћење.

02. 11.2019. године – субота

Након доручка напуштање хотела. Посета манастира Св. Јована Богослова у Суротију, гроба Св. старца Пајсија, посета манастира из 4. века свете Анастасије Фармаколитрије, поклоњење њеним моштима, чудотворној икони Св. Анастасије, поклоњење моштима Св. Теоне Архиепископа солунског. Света Анастасија је чувена по исцелитељским моћима као и избавитељка од магија и враџбина како у књизи о њеном животу стоји написано код Митрополита Апостола милетијског. После молитви за здравље, напредак и пород за бездетне одлазак на Евију копном. Смештај у хотелу или манастирском комплексу. Слободно време. Ноћење.

03.11.2019. године – недеља

Одлазак у манастир св. Јована Руса на свету Литургију. Поклоњење моштима.  Молитва за здравље. Путовање ка Пиреју, укрцавање на трајект, путовање ка Егини. Поклоњење моштима Св. Нектарија. Смештај у манастиру Св. Нектарија на Егини или у хотел зависно од слободних места у манастиру. Ноћење.

04.11.2019. године – понедељак

Одлазак на Свету литургију у манастир светог Нектаријa. Посета гробу Св. Нектарија, његовог конака и келије. Посета новог храма на Егини и молитва за здравље, напредак и за пород бездетнима. Одлазак у луку, укрцавање на трајект, по доласку на континентални део Грчке, одлазак у Камаризу у поклонички храм Св. Нектарија.  Помен старцу Нектарију Виталису и молитва за здравље. Целивање моштију светог Нектарија и чудотворних исцелитељских икона св. Нектарија и светог Цара Константина.

Посета манастиру Светог Јефрема Неамакријског. Свети Јефрем је велики чудотворац и исцелитељ, поготово болесне деце и адолесцената који имају проблем са свим врстама зависности – наркоманије, алкохолизма, коцкања, зависности од интернета.

Повратак ка Солуну у поподневним часовима. Смештај у хотелу. Слободно време. Ноћење.

05.11.2019. године – уторак

Доручак. Одлазак у манастир Св. Теодоре Солунске и Преподобног Давида Солунског поклоњење њиховим светим чудотворним моштима, посета цркве Св. Григорије Палма – Митрополија и целивање његовим моштима, Зејтинлик – Српско војничко гробље, помен српским војницима. Повратак за Србију.

06.11.2019. године – среда

Долазак на полазно одредиште у планирано време.

Са групом путују свештеник и водич.

ЦЕНА АРАНЖМАНА ПО ОСОБИ ИЗНОСИ: 199 еур

плаћање се врши у динарској противвредности по средњем курсу НБС за девизе на дан уплате

У ЦЕНУ ЈЕ УРАЧУНАТО:

– Превоз аутобусом високе туристичке класе на релацији наведеној у програму,

– Смештај у хотелу са 3* у Солуну, услуга на бази 2 (два) ноћење са доручком, смештај је у 1/2, 1/3 и 1/4 собама;

– Смештај у манастирском конаку на Егини, услуга на бази 1 (једног) ноћење;

– Смештај у хотелу на Евији у хотелу са 2* услуга 1 (једно) ноћење, постоји могућност смештаја у манастирским конацима у зависности од бројног стања.

– Трајект – повратна карта Егина,

– Трајект – Евија,

– Услуге стручног туристичког водича у току путовања,

– Обиласци према програму путовања

– Трошкови организације путовања.

У ЦЕНУ НИЈЕ УРАЧУНАТО:

– путно здравствено осигурање

– доплата за 1/1 собу – на упит (у хотелима)

– боравишна такса – плаћа се на лицу места, на рецепцији.

– лични трошкови.

НАЧИН ПЛАЋАЊА: 30% приликом резервације, остатак до 5 дана пре поласка.

– Могућност плаћања чековима грађана – 40% приликом резервације, остатак на три рате.

НАПОМЕНА: програм је рађен на бази 40 путника. Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на граници, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак, промене у визном режиму,…) потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања, гаранцијом путовања и Општим условима путовања организатора путовања. Организатор путовања има право отказа путовања, најкасније 5 дана пре термина поласка.

Организатор путовања је Туристичка агенција ЕГИНА ТРАВЕЛС,

лиценца ОТП 268/2020 ОД 04.02.2020.

Уз овај програм важе Општи услови путовања

Туристичке агенције ЕГИНА ТРАВЕЛС.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
« (Previous Post)


© 2020: EGINA TRAVELS | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
sr_RSSerbian
en_USEnglish sr_RSSerbian