Егина за првомајске празнике

ЕГИНА, МАНАСТИР СВ. НЕКТАРИЈА, СВ. ЕКАТАРИНА, КАМАРИЗА, ПАНТОКРАТОР, ЕВИЈА, СВ. ЈОВАН РУС, СОЛУН, ЗЕЈТИНЛИК, СВ.СОФИЈА, СВ. ДИМИТРИЈЕ, СУРОТИ, СВ. ПАЈСИЈЕ СВЕТОГОРАЦПрви дан – ВАЉЕВО/БЕОГРАД

Састанак учесника путовања у Ваљеву испред Нисове пумпе I у Грацу у 18.30 сати, полазак у 19.00 сати. Полазак из Београда у 21.00 сати код Вазнесењске цркве (ул. Адмирала Гепрата бр. 19) . Путовање ка Грчкој уз краће паузе ради одмора и царинских фомалности.

Други дан – СОЛУН (ПАРАЛИЈА)

Долазак у СОЛУН храм св. Софије, поклоњење поклоњење икони чудотворној св. Спиридона. Обилазак српског војничког гробља на Зејтинлику, одлазак у Суроти – манастир Светог Јована Богослова у коме се налази гроб Светог Пајсија Светогорца и део моштију Светог Арсенија Кападокијског. Након посете Суротија путовање ка Солуну, обилазак цркве Св. Димитрија и манастира Свете Анастасије. Смештај у хотел У Солуну, околини или Паралији. Слободно време. Ноћење.

Трећи дан – КА ЕГИНИ

Након доручка напуштање хотела и полазак за Егину. Путовање ка Пиреју,

укрцавање на трајект путовање ка Егини. Смештај или у манастиру или хотелу, зависно од слободног места. Поклоњење моштима Св. Нектарија. Ноћење.

Четврти дан – ЕГИНА

Ланч пакет. Одлазак на Свету литургију у манастир светог Нектарија, молитва за здравље и за бездетне, а потом одлазак у манастир Св. Екатарине. Одлазак у луку, укрцавање на трајект, по доласку на континентални део Грчке, одлазак у чувени манастир Пантократор потом у Камаризу, на гроб старца Нектарија Виталиса, у поклонички храм Св. Нектарија где се чува део моштију св. Нектарија ( ребро ), личне ствари старца Нектарија Виталиса, чудотворна икона св. Нектарија пред којом су многи се исцелили и добили благослов за пород, чудотворна икона св. цара Константина и св.царице Јелене. Путовање ка Евији, смештај у хотел или манастирски комплекс у зависности од слободног места. Ноћење.

Пети дан – ЕВИА, КА СРБИЈИ

Присуство на св.литургији код Св. Јована Руса. Целивање моштију св. Јована. Молитва за здравље и напредак.

Полазак за Србију.

Шести дан – ДОЛАЗАК У СРБИЈУ

Долазак на полазно одредиште у раним јутарњим сатима.

Са групом путују свештеник и водич.

ЦЕНА АРАНЖМАНА ПО ОСОБИ ИЗНОСИ: 190 еур

плаћање се врши у динарској противвредности по средњем курсу НБС за девизе на дан уплате

Егина панорама

У ЦЕНУ ЈЕ УРАЧУНАТО:

– Превоз аутобусом високе туристичке класе на релацији наведеној у програму,

– Смештај у хотелу у Солуну или Паралији, услуга на бази 1 (једно) ноћење са доручком, смештај је у 1/2, 1/3 и 1/4 собама;

– Смештај у манастирском конаку на Егини, услуга на бази 1 (једног) ноћење;

– Смештај у манастирском конаку на Евији, услуга на бази 1 (једног) ноћење, у случају заузетости манастирског конака ноћење је у хотелу;

– Трајект – повратна карта Егина,

– Услуге стручног туристичког водича у току путовања,

– Обиласци према програму путовања

– Трошкови организације путовања.

У ЦЕНУ НИЈЕ УРАЧУНАТО:

– путно здравствено осигурање

– доплата за 1/1 собу – на упит (у хотелима)

– боравишна такса – плаћа се на лицу места, на рецепцији.

– лични трошкови.

НАЧИН ПЛАЋАЊА: 30% приликом резервације, остатак до 5 дана пре поласка.

НАПОМЕНА: програм је рађен на бази 40 путника. Организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности (нпр. гужва на граници, гужва у саобраћају, затварање неког од локалитета предвиђеног за обилазак, промене у визном режиму,…) потписник уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања, гаранцијом путовања и Општим условима путовања организатора путовања. Организатор путовања има право отказа путовања, најкасније 5 дана пре термина поласка.

Организатор путовања је Туристичка агенција ЕГИНА ТРАВЕЛС,

лиценца ОТП 268/2020 ОД 04.02.2020.

Уз овај програм важе Општи услови путовања

Туристичке агенције ЕГИНА ТРАВЕЛС.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
« (Previous Post)


© 2020: EGINA TRAVELS | Travel Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress
sr_RSSerbian